Бившата моделка на Playboy Анджи Бест разкри тайната на младостта си

...
Бившата моделка на Playboy Анджи Бест разкри тайната на младостта си
Коментари Харесай

70-г. бивше зайче на Playboy смая със СНИМКА 18+ по бикини

Бившата моделка на Playboy Анджи Бест разкри тайната на младостта си в изявление за английската версия на списание Hello.  

70-годишната звезда театралничи за корицата на списанието в цялостен червен бански с бял принт под формата на листа. Визията си звездата е приключила с плажна пелерина в тон с бикините и полупрозрачни сандали.

Гримът й е в телесни цветове, а косата й - спусната. 



С читателите бившата манекенка, която има лична фитнес зала и беше персонален треньор на Шер в Лос Анджелис, споделя тайните си за това по какъв начин всяка дама може да върне годините обратно, да бъде здрава и с тяло почтено за корица на списание. 

По думите й, това няма да пристигна безплатно. Самата тя работи много интензивно, с цел да запази младежкия си външен тип. 

" Искам да доживея до 100 години и да наподобявам все по този начин добре ", споделя моделката и признава, че се придържа към правилата на " функционалната медицина ". Въпросната система включва здравословна диета и приемане на задоволително количество вода.

" Ако желаете да сте здрави, би трябвало да сте в добра форма от вътрешната страна, като консумирате верните хранителни субстанции и добавки и пиете доста вода. Тялото ви е като кола и би трябвало да го храните с най-хубавата храна, с цел да работи вярно ", подчертава Анджи Бест.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР